Tesla Bookmarks

080 fodboldtrøjer til salg Clemen

774 west ham trøje Adrien

.

Men mens Havertz blev navngivet i Tuchels første Chelsea -opstilling, var Werner ikke – med den erfarne Olivier Giroud i stedet i spidsen.

Da det blev klart tidligt i denne uge, at Tuchel skulle erstatte Frank Lampard, blev det bredt observeret, at den tyske chef ville være godt placeret til at få det bedste ud af både Werner og Kai Havertz. RuthJezsu manchester united drakt JaredPope

Det faktum, at de ikke formåede at score uden Werner, kunne i sidste ende fungere til angriberens fordel, da Tuchel vurderer sine angrebsmuligheder i de kommende dage og uger.

Efter at have blanket i 2-0-sejren over Wolves spillede Werner en central rolle i sejre i træk over Tottenham, Sheffield United og Newcastle.

juventus trøje børn

Den 25-årige har masser af tid til at genfinde sin bedste form i Chelsea efter at have begået sin langsigtede fremtid, da han skrev under sidste sommer. RuthJezsu manchester united drakt JaredPope

Da Blues også sprøjtede store penge på folk som Hakim Ziyech, Kai Havertz og Ben Chillwell, var forventningerne store på, hvad de kunne opnå i denne sæson.

Fabian Balbuenas latterlige afsendelse til sit opgør med Chilwell hæmmede West Ham yderligere, og Chelsea skulle have tilføjet et sekund, da Tammy Abraham headede over et åbent mål.Liverpool blev anset for at være frontløbere for hans underskrift, mens Bayern München også var omfattende forbundet.

Leave Your Comment