Tesla Bookmarks

540 sportmaster fodboldtrøjer RobbyF

114 fodboldtrøje danmark Daniel

.

Han blev også rost i denne uge af Rio Ferdinand, da den tidligere England- og Manchester United -forsvarer insisterede på, at af Liverpools nuværende front -tre ville Mane være hans mindst favorit at stille op mod.Werner er overvejende nr. 9 og forventes at føre linjen for de røde på længere sigt, hvis han tiltræder fra RB Leipzig.

Den 29-årige har dog kæmpet med skader i sin debutsæson for klubben og har kun klaret et mål og fem assists i 15 optrædener i denne sæson. VirginiaV real madrid tröja RaymondDu

Real har overvåget Paris Saint-Germain-angriberen Kylian Mbappe i et godt stykke tid og har også lagt mærke til Erling Haalands seneste fremragende form, men de har til formål at signere Mane til sommer.

tottenham trøje

Den spanske side har været imponeret over Manes udvikling under Jurgen Klopp og vil nu bringe ham til Bernabeu. VirginiaV real madrid tröja RaymondDu

De franske giganter forsøgte at sprede situationen på sociale medier ved at offentliggøre et interview med Pochettino, hvor han fortæller om fremtiden.

Levy håber også, at genansættelse af Pochettino ville forbedre Tottenhams chancer for ikke at miste Harry Kane til sommer, hvor angriberen ønsker at forlade på jagt efter sølvtøj.

Leave Your Comment