Tesla Bookmarks

Takmålare

Om man gör arbetet ordentligt från början får man garanterat ett bättre resultat som sparar tid och pengar samt ett resultat som håller i många år. Att välja lämplig färg och målningssystem är det viktigaste när du skall måla ditt hus. Om du tycker att målningen är ett för stort projekt, eller vill ägna tiden åt annat, så kan du vända dig till oss.

Efter tvätt impregnerar vi taket och låter det torka några dagar. Rengöringen görs med en särskild högtryckstvätt som avlägsnar alger och smuts och efterlämnar en fullständigt ren yta. Arbetet med tvätt och målning tar två till fem arbetsdagar, så du slipper ett långvarigt byggkaos, tiden beror på storlek på tak. När taket har torkat målas det två till tre gånger med önskad kulör. Men innan vi ens börjar tar vi alltid en titt på dina takpannor samt underlaget.

Rengöringen görs med en särskild högtryckstvätt som avlägsnar alger och smuts och efterlämnar en fullständigt ren yta. När taket har torkat målas det två till tre gånger med önskad kulör. Efter tvätt impregnerar vi taket och låter det torka några dagar. Arbetet med tvätt och målning tar två till fem arbetsdagar, så du slipper ett långvarigt byggkaos, tiden beror på storlek på tak. Men innan vi ens börjar tar vi alltid en titt på dina takpannor samt underlaget.

Det blir nästan som nytt och är vackert att vila ögonen på. Detta kan avhjälpas med professionell taktvätt och takfärg. Stora temperaturskillnader, sol och regn sliter hårt på taket, som riskerar att få fukt- och frostskador. Ett målat tak får en ny slitstark och skyddande yta som motstår väder och vind.

Att välja lämplig färg och målningssystem är det viktigaste när du skall måla ditt hus. Om man gör arbetet ordentligt från början får man garanterat ett bättre resultat som sparar tid och pengar samt ett resultat som håller i många år. Om du tycker att målningen är ett för stort projekt, eller vill ägna tiden åt annat, så kan du vända dig till oss.

Att välja lämplig färg och målningssystem är det viktigaste när du skall måla ditt hus. Om du tycker att målningen är ett för stort projekt, eller vill ägna tiden åt annat, så kan du vända dig till oss. Om man gör arbetet ordentligt från början får man garanterat ett bättre resultat som sparar tid och pengar samt ett resultat som håller i många år.

Det blir nästan som nytt och är vackert att vila ögonen på. Detta kan avhjälpas med professionell taktvätt och takfärg. Ett målat tak får en ny slitstark och skyddande yta som motstår väder och vind. Stora temperaturskillnader, sol och regn sliter hårt på taket, som riskerar att få fukt- och frostskador.

Det blir nästan som nytt och är vackert att vila ögonen på. Ett målat tak får en ny slitstark och skyddande yta som motstår väder och vind. Detta kan avhjälpas med professionell taktvätt och takfärg. Stora temperaturskillnader, sol och regn sliter hårt på taket, som riskerar att få fukt- och frostskador.

När taket har torkat målas det två till tre gånger med önskad kulör. Efter tvätt impregnerar vi taket och låter det torka några dagar. Rengöringen görs med en särskild högtryckstvätt som avlägsnar alger och smuts och efterlämnar en fullständigt ren yta. Men innan vi ens börjar tar vi alltid en titt på dina takpannor takläggning enköping samt underlaget. Arbetet med tvätt och målning tar två till fem arbetsdagar, så du slipper ett långvarigt byggkaos, tiden beror på storlek på tak.

Leave Your Comment