Tesla Bookmarks

Gouden Zegelring Kopen? Kijk Snel!

Ook nu dragen vrouwen zegelringen graag aan hun pink, www.thesugarstand.com want dat staat sierlijk en tegelijk een beetje stoer. Een zegelring is een ring van sterling zilver, goud of roségoud, waarbij in het ontwerp van de ring een letter, wapen of symbool is verwerkt. Dan is een zegelring, bijvoorbeeld van het bijzondere merk Isabel Bernard, een uitstekend idee.

Zo kan er bijvoorbeeld verschil worden gemaakt in de vorm. Dames zegelringen kunnen een ronde, ovale of vierkante zegelvorm hebben. Daarbij wordt er nog onderscheid gemaakt in de oppervlakte van de zegel.

Kijk voor meer informatie over dameszegelringen bij “zegelringen vrouwen.” Deze zilveren ring heeft een hartjesvorm met mooi bewerkte rand. In het hartje staat ‘heart’ en hieronder zit een klein zirkonia steentje. Zilveren dameszegelring voorzien van een dubbel bontje.

Omdat je tegenwoordig zelf kunt kiezen welke edelmetalen, steensoort, gravure en design je mooi vindt, kunnen zegelringen ook een heel moderne uitstraling hebben. De prachtige minimalistisch vormgegeven moderne zegelringen van het merk Parte di Me en Ana Haie zijn het bekijken meer dan waard. In deze ringen zie je bijzondere combinaties van verschillende materialen als zilver en goud terug, maar ook roestvast staal komt erin voor. Ontdek onze collectie bijzondere zegelringen en kies voor een zeer persoonlijk sieraad.

Vooral zegelringen met een familiewapen of initialen die generatieslang meegaan. Onze ervaren juweliers helpen graag met advies bij het uitzoeken van uw eigen zegelring. Massieve zegelring zeer fraaie uitvoering in 14 karaats geel goud. Leverbaar met onyx, blauwe lagensteen (licht, middenkleur en donker), carneool, jaspis en lapis lazuli.

Zo kunt u gaan voor een subtiele of indrukwekkende zegelgrootte. De oppervlakte van de zegel heeft Gouden Ring een glanzend of een gediamanteerd uiterlijk. Ontdek de tijdloze pracht van zegelringen bij Siebel

Leave Your Comment