Tesla Bookmarks

Zegelring Dames Zelf Ontwerpen

In het verleden werden deze zegelringen enkel door mannen gedragen, maar tegenwoordig is het helemaal stylish om een dames zegelring te dragen. Een zegelring voor dames is niet alleen heel stijlvol maar ook nog eens super elegant. Zegelringen voor dames kunnen op verschillende manieren gedragen worden, niet alleen aan de ringvinger maar bijvoorbeeld ook aan de pink.

Een collectie van prachtige ringen die we graag aan u presenteren Daarnaast kunnen onze ringen precies worden samengesteld zoals u dat wenst. Zo kunt u het aantal karaat goud aanvragen, de zegelring ovaal wensen of kiest u liever voor een minimalistische zegelring. Creëer uw luxe en vrouwelijke zegelring bij Zegelringvooru.nl.

Op dit ovaalvormige plaatje zou zelfs een initiaal naar keuze gegraveerd kunnen worden, voor een further persoonlijk en uniek sieraad. Deze ring heeft een slanke uitstraling en is daardoor net even anders dan de meeste zegelringen. Deze zegelring is uiteraard verkrijgbaar in diverse Gouden Ring Heren ringmaten met aan de voorkant een kopstuk met een afmeting van 9x11mm. De zegelsteen in een dames zegelring is vaak ovaal of rond, met daarin een ovale of ruitvormige gravure.

Nieuw in luxe ringdoosje;  stijlvolle 14 karaat Einkaufsseite über Gouden Ring zegelring uitgevoerd met blauwlagen zegelsteen. Zo is een klassieke stijlvolle zegelring een excellent cadeau voor een verjaardag, maar internet zo goed geschikt als kraamcadeau of als cadeau voor je companion. Zegelringen worden al eeuwenlang over de hele wereld gedragen. Vroeger werd een zegelring gebruikt als persoonlijke ring waarmee een temporary of een belangrijk doc verzegeld kon worden.

collectie zegelringen een eigentijdse en veelzijdige uitstraling. Juist vrouwen die zich willen onderscheiden en graag sieraden dragen die niet mainstream zijn, kunnen hun outfit er additional bijzonder mee maken. In België, Engeland en Frankrijk was het vroeger heel gebruikelijk om je zegelring aan je pink te dragen.

Leave Your Comment