Tesla Bookmarks

14 Karaat Gouden Ringen Gratis Gravure Bestel Direct!

Custom Signet Rings - The Crafting Process | The Village GoldsmithKies uit een gouden ringen met edelstenen zoals diamant, saffier of smaragd. Ook unieke antieke gouden ringen met bloedkoraal of granaat stenen. Alle gouden ringen zijn uniek, er is er dus maar 1 van op voorraad. Alle Einkaufsseite über Gouden Ring ringen in onze collectie zijn gemaakt van echt 14-karaat goud. Ze zijn dan ook officieel gekeurd en komen van betrouwbare leveranciers. Het keurmerk vindt u meestal aan de binnenkant van de ring, maar kan soms ook aan de buitenkant voorkomen.

De ring heeft aan de bovenkant een slag en is om en om gezet met diamanten. De diamanten hebben een totaalgewicht van zero,015 ct. Naast de populaire gouden ringen, biedt Trendjuwelier u nog een groot aantal gouden sieraden aan, waaronder gouden kettingen. De gouden sieraden zijn onderdeel van ons volledige assortiment sieraden. Met meer dan 300 verschillende gouden ringen hebben wij een van de grootste collecties van Nederland. Ons assortiment bestaat uit luxe, elegante, trendy en stoere ringen.

Van minimalistische gouden ringen kun je niet genoeg hebben. Je kunt ze aside dragen of als ringen set door meer ringen mixen en matchen met elkaar. Ze combineren ook prachtig met ringen uit de Ensemble collectie. In onze collectie treft u een ruime selectie gouden ringen, voor zowel dames als heren. Onze ringen worden gemaakt van 14 karaat goud, een sterk en warm materiaal.

Ten derde zijn er gouden ringen met ingewikkelde ontwerpen en details. Dit soort gouden ringen hebben unieke patronen en texturen, zoals filigraan, graveren en etsen, die een vleugje artisticiteit en elegantie toevoegen aan de ring. Ze kunnen ook voorzien zijn van driedimensionale vormen, zoals bloemen, dieren en symbolen, die de ring doen opvallen. Gouden ringen met ingewikkelde ontwerpen en particulars zijn good voor degenen die een statement stuk dat hun persoonlijkheid en stijl weerspiegelt willen. Ten eerste zijn er de gewone gouden ringen, ook wel bandringen genoemd. Dit zijn de eenvoudigste en meest klassieke soorten gouden ringen, met een effen metalen band met een gladde, gepolijste afwerking.

Deze ring is van 14 karaat goud gemaakt en is gezet met 13 sprankelende zirkonia stenen waaronder één grote in het midden. De ring heeft een gewicht van 1.thirteen gr en een breedte van 5.5 mm. Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal?

Goudsmid Sophie Jong werkt alleen met hoogwaardige producten. Zij maakt unieke gouden ringen voor dames en heren, ontwerpt alles in ons Atelier in Alkmaar. Prachtige edelmetalen zoals goud en zilver worden gecombineerd met edelstenen, parels en diamanten. Wanneer u op het punt staat om een gouden ring te bestellen is dit een belangrijk second. Voor veel mensen is het dan ook enorm belangrijk om de echtheid van de ring te controleren.

Goud kan namelijk keer op keer gerecycled worden zonder dat het zijn waarde of kwaliteit verliest. Met een gouden ring van Zinzi kies je voor een duurzaam sieraad, die generatie op generatie doorgegeven kan worden. Daarnaast is de gouden ring de perfecte keuze als je op zoek bent naar een ring die zijn kleur behoudt.

Sieraden die zijn gemaakt van echt goud zijn namelijk altijd voorzien van een keurmerk. Dit keurmerk biedt onder andere inzicht in de echtheid van het goud, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om af te lezen of het aangegeven karaat juist is. Uiteraard zijn alle Zegelring damesen die u binnen ons assortiment kunt bestellen ook voorzien van deze keurmerken. Zo is een 14-karaats ring altijd gemarkeerd met het nummer 585. Bij ringen van 18-karaats goud zal u het nummer 750 kunnen aflezen.

Ook beschikt onze collectie sieraden over kettingen, horloges, bangles en oorbellen. Onze sieraden zijn afkomstig van verschillende topmerken zoals Zinzi, Pandora en Swarovski. Naast de vele merken, beschikt ons assortiment ook over een eigen huiscollectie. De huiscollectie is samengesteld door onze eigen specialisten en zijn voorzien van de meest prachtige ringen. Laten we enkele van de verschillende soorten gouden ringen op de markt verkennen. Laat je betoveren door meerdere sprankelende diamanten in deze 14 karaat geelgouden ring.

Leave Your Comment